DONDERDAG = (BE)LEEFDAG

Hoeveel belevenissen kan je meemaken op 1 dag?

Het begon reeds ’s ochtends op een warme skidag aan de bushalte van het hotel. Busje komt zo, maar busje kwam niet. Na de omgeving eens goed bestudeerd te hebben, kwamen we tot de conclusie dat de skiliften stillagen. Even later werd ons vermoeden bevestigd. Geen bus, geen werkende skiliften, wat nu?

We zouden geen toppertjes zijn als we bij de pakken bleven zitten, dus we gingen er volop voor om een oplossing te vinden. Kleinarl, een skigebied iets verderop werd onze nieuwe thuishaven. Talrijke nieuwe pistes, een verandering van het weer, we voelden dat we leefden. De PHPDmomentjes (pijntjehierpijntjedaar) waren verleden tijd.

Voor de eerste maal deze skireis was het niet al zon wat de klok sloeg. Bewolking, hevige wind en hier en daar een minuscuul sneeuwbuitje was het aandeel van het weer. Mede hierdoor werden bepaalde skiliften gesloten en pasten we onze planning qua pistes regelmatig aan. Uiteraard zorgden we er steeds voor dat er voor iedereen wat wils was.

Over het avondmaal kunnen we kort zijn, namelijk, smaken verschillen. Spaghetti zonder traditionele spaghettisaus, maar wel gecombineerd met een kalfslapje met daarrond eieren. Oordeelt u zelf. Wij waren niet de enigen die raar opkeken.

Om de sportieve trend van de week verder te zetten, stond er een geweldige foute party op de planning. Dit om ook de skireis onvergetelijk af te sluiten. LEEF (André Hazes Jr.) galmde meermaals door de boxen en op deze fantastische avond hebben we ook meermaals gevoeld dat we daadwerkelijk leven.

Vergeet niet te leven, tot morgen.

Made by Mateo

2 gedachten over “Donderdag 7 maart 2019

 1. Zalig om al jullie avonturen via deze blog te kunnen volgen !! Geniet nog van de laatste dag en een veilige terugreis toegewenst ! Tot morgen X
  Lien, Luc en Eva

  Like

 2. Bedankt voor de leuke verslaggeving op deze blog. Het is zeer fijn om jullie avonturen zo te kunnen volgen en een mooi beeld te krijgen via de foto’s.
  Goede terugreis en tot morgen.
  Groetjes, Karolien ( mama van Julie)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s