DIENSTAG = 3de SKIDAG = GEVARENDAG

Traditioneel gezien, is de derde skidag de gevaarlijkste. Eén van de meest voorkomende ‘fouten’ is dat onze crème de la crème van Zoutleeuw reeds zou gaan zweven en hierbij hun skicapaciteiten overschatten. Geen nood, onze TOPbegeleiding heeft hen hierbij reeds met de voetjes op de grond gehouden. Met hier en daar een ‘bibbertje’ om het lijf hebben al onze leerlingen deze ‘kanteldag’ met glans doorstaan.

Natuurlijk kon vandaag de typische Après-ski niet ontbreken. Het moest er ooit eens van komen en zeker met deze prachtige weersomstandigheden. Als volleerde skifanaten trokken wij naar de enige echte ‘Après Ski Alm Kuhstall’. De hapjes en drankjes werden rijkelijk besteld en er werd met volle teugen van genoten. Na een fantastische Aprés-ski-ervaring, gevolgd door een sneeuwballengevecht, was het weer tijd om onze spieren op een ontspannende manier terug aan het werk te zetten.

Ski-outfit uit, zwembroek/ badpak aan. De Wasserwelt Amadé (zwembad) werd onze volgende stopplaats. Een ontspannend moment voor de leerlingen. Een inspannend moment voor de leerkrachten daar zij regelmatig in een ‘tsunami’ terechtkwamen.

Uiteraard kon ook vandaag een gezond en lekker avondmaal niet ontbreken om daarna zelfs tijdens deze skivakantie de hersencellen terug aan het werk te zetten met de enige echte skiquizzz!

Moe maar voldaan, kroop iedereen in zijn/ haar bedje met de mooie belofte dat we met zen allen een halfuurtje langer mogen slapen (duimpje omhoog).

SLAAPWEL!!! 😀

Een gedachte over “Dinsdag 5 maart 2019

  1. Fijn om te lezen dat alles top is ginder.
    Geniet nog met volle teugen van de volgende dagen. 🔝❄️⛷️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s